De bewoners komen erachter dat de namen in het kistje verwisseld zijn

De bewoners komen erachter dat de namen in het kistje verwisseld zijn

Chipp en Madilia willen achter de waarheid komen omtrent het kistje. Daarom besluiten ze afgelopen avond samen weg te glippen en het kistje op te gaan graven. In alle stilte graven ze het kistje op. De twee lopen naar het licht om het kistje open te maken. Oh joh, ik ben f*cking zenuwachtig zegt Chipp. Madilia is het ermee eens  en maakt het eerste briefje op en leest het voor. Klaver zegt ze verbaasd. Stuk leest Chipp vervolgens voor. Het zijn koeien roept hij uit. Madilia scheldt en leest nog een paar namen voor, allemaal namen van de dieren in Utopia. Ruud is het geweest, ik wist het gaat Chipp opgewonden verder. Schrammetje leest Madilia. Chipp vindt het raar, Ruud kan bijna niet weten van Schrammetje en Bas. Ze besluiten Romy erbij te halen om het handschrift te laten controleren. Chipp vraagt Romy of zij het handschrift van Ruud zou herkennen. Jazeker vertelt ze . Ook Romy is in shock dat de briefjes verwisseld zijn. Romy leest de briefjes en vertelt dat het handschrift lijkt op dat van Cemal. Nee echt?! roept Madilia uit. Dit is het handschrift van Johan, ik weet het bijna zeker! roept Romy uit.

Kan iedereen even bij elkaar komen? roept Madilia fel door de loods. De bewoners komen bij elkaar en Chipp vertelt dat hij en Madilia het kistje hebben opgegraven. Moeten jullie kijken wat er op de papiertjes staat vertelt Chipp opgewonden aan de groep. De bewoners reageren ook geschokt op de ontdekking. Wie heeft dat gedaan roept Beau uit. Er ontstaat een hoop ophef over wie dit gedaan kan hebben. Maar waarom is het kistje opgegraven dan vraagt Johan. Madilia legt uit dat ze van Mehmet iets heeft gehoord. De groep wijst naar Johan maar daar is hij niet blij mee. Jullie kunnen naar mij kijken maar ik was het niet roept Johan uit. De bewoners schreeuwen over en weer wie de schuldige kan zijn, Mehmet is de volgende die als schuldige wordt aangewezen. Nee moet je hem zien, die schuldige kop. Hij heeft er iets mee te maken wijst Billy Johan aan. Het gespeculeer gaat nog even verder maar er is nog geen duidelijkheid over degene die de boel heeft gesaboteerd. Zullen de inwoners er ooit achter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *