Cemal en Madilia bespreken de ruzie tussen haar en Linda

Cemal en Madilia bespreken de ruzie tussen haar en Linda

Cemal ging afgelopen avond sporten maar voordat hij aan de slag ging deed hij nog een warming up. Madilia ziet dit en doet gezellig met hem mee. Ik heb vandaag José gesproken over jou en Linda. Linda vindt het heel k*t zoals het nu gaat begint Cemal al rennend het gesprek. Madilia haar interesse is gewekt en vraagt wat Linda nog meer heeft verteld. Cemal verteld dat Linda niet zo goed slaapt en ze er erg mee zit. Sorry hoor, ik heb het geprobeerd maar vindt het niet tof zoals het nu gaat zegt Madilia hijgend. En noemt de opmerkingen die Linda maakt en vindt sommige echt grof en beledigend. Dan kun je beter de beslissing nemen om een time-out in te lassen vervolgd ze stellig. Cemal vraagt wat Madilia het meeste mist aan de vriendschap met Linda. Ik mis alles geeft ze toe. Van de roddels, tot de gesprekken en de wandelingen. Maar sinds Ivan er is doet zij alles met hem vervolgd ze teleurgesteld. Voor mij is het nu even klaar besluit ze. Cemal hoopt op zijn beurt voor hen beiden dat de vriendschap weer zal opbloeien. Het is zonde als het op deze manier stukgaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *