Romy doet onderzoek naar wie de namen van het kistje veranderd heeft

Romy doet onderzoek naar wie de namen van het kistje veranderd heeft

Nog meer onderzoek in Utopia. Want niet alleen Mehmet gaat op onderzoek uit, Romy is dat ook van plan. Ze wil erachter komen wie de namen van het kistje heeft veranderd. Ze neemt haar taak erg serieus. Terwijl de bewoners toekijken, plakt Romy zwart/wit foto’s van de bewoners op de muur. Dit is hoe rechercheurs dat doen vertelt ze hen. Maar Madilia vertelt dat zij het fout aanpakt en bespreekt dat Romy cirkeltjes moet zetten om mensen die wat met elkaar te maken hebben, om verbanden te zien. Terwijl de twee meiden met elkaar bespreken hoe ze dit goed aan kunnen pakken hoort Romy andere bewoners praten over het kistje. Romy wil gelijk naar de bewoners rennen, maar Madilia adviseert om dit niet te doen. Je moet het sneaky doen voegt ze eraan toe. De twee luisteren het gesprek af en gaan vervolgens verder met hun onderzoek. Zullen de twee er ooit achter komen wie de namen heeft veranderd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *