Verwacht Ivan bezoek?

Verwacht Ivan bezoek?

Sinds de komst van Ivan zijn de bewoners constant op hun hoede. Ze hebben het gevoel dat er op elk moment van alles kan gebeuren en de komst van Ruud heeft dit gevoel bij veel bewoners nog meer bevestigd. Als Ivan vandaag naar beneden komt lopen, reageren Billy en Romy verbaasd. De twee zijn onder de indruk van hoe hij er vandaag uitziet en complimenteren hem. Maar plotseling bedenkt Billy zich dat dit ook iets kan betekenen. Ik vind het erg verdacht dat je er zo mooi uitziet terwijl we aan het klussen zijn hier merkt ze op. Billy en Romy speculeren er vervolgens op los, voor wie heeft Ivan zich zo mooi gemaakt? De twee fantaseren dat er vandaag weer een oud bewoner het terrein op zal komen lopen. Wat later laat Billy haar gedachtes aan Linda en Madilia weten. Dus je denkt dat er wat gaat gebeuren? vraagt Madilia nieuwsgierig. Billy beaamt dit en ze legt uit dat Ivan er te goed uitziet. Ja, waarom ziet hij er zo netjes uit? vraat ook Madilia zichzelf af. Daarom, dit klopt niet reageert Billy met een serieus gezicht. Zal Billy gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *