Beau ontdekt een mail waarin Chipp twintig kilo gips besteld

Beau ontdekt een mail waarin Chipp twintig kilo gips besteld

Beau komt erachter dat er twintig kilo gietgips is besteld en vraagt zich af waarvoor dit is. Ze leest een mailtje voor waarin wordt gevraagd hoeveel gietgips nodig is. Ze roept Johan erbij, omdat zij denkt dat hij dit nodig heeft voor het bouwen maar Johan geeft aan dat Chipp het heeft besteld. Het duurt even voordat het kwartje valt bij Beau. Wat gaat hij gieten dan? vraagt ze terwijl ze het langzaam doorkrijgt. Gaat hij die billen doen? gaat ze verder met een glimlach op haar gezicht. Beau wil gelijk duidelijkheid en zoekt het hele terrein af naar Chipp. Nadat ze hem heeft gevonden geeft Chipp toe dat hij het gips nodig heeft voor afdrukken van de billen van Billy. Beau lijkt er niets van te geloven, maar Chipp loopt alweer weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *