Johan ontkent tegenover de tweeling close te zijn met Beau

Johan ontkent tegenover de tweeling close te zijn met Beau

Johan en Beau trekken al een tijd lang behoorlijk naar elkaar toe. Vandaag is er een mailtje binnengekomen van een Utopia fan, die graag een foto van het tweetal wil hebben voor in zijn of haar huis. Als ik jullie zie word ik helemaal vrolijk legt de schrijver van de mail uit. Fay die het mailtje als eerste ziet, reageert enthousiast en besluit samen met Demi terug te mailen. Uiteraard nadat ze Beau haar goedkeuring heeft gehad, stuurt de tweeling wat terug. Al snel vertellen ze ook aan Johan dat er een mail over hem en Beau is binnengekomen. Deze aanleiding gebruiken de twee om Johan gelijk maar eens te ondervragen over Beau. Hoe zit het nou tussen jullie twee? vraagt Fay nieuwsgierig. Ik ben geen casanova antwoordt Johan, waarna hij een beetje om de vragen van Demi en Fay heen draait. Maar de tweeling laat zich niet zomaar afschepen. Jullie hebben gisteren gewandeld zegt Demi verder. Is er gekust? gaat ze verder. Maar ook daar geeft Johan geen antwoord op. Jullie vullen toch alles zelf in en willen me ergens naartoe drukken voegt hij eraan toe. Vraag het maar aan Beau adviseert hij hen. Dag twins zegt hij nog, waarna hij wegloopt. De tweeling blijft nieuwsgierig achter en Demi besluit dit onderwerp ook met Beau te zullen bespreken. Wat zou zij te zeggen hebben over Johan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *