Beau geeft toe dat hij Johan een stuk leuker vindt dan een tijd terug

Beau geeft toe dat hij Johan een stuk leuker vindt dan een tijd terug

Nadat Demi en Fay Johan hebben ondervraagd, loopt de tweeling naar Beau toe, die in haar huisje zit. Demi vertelt dat ze Johan hebben gesproken over de relatie tussen hem en Beau en dat hij hen doorstuurde naar Beau zelf. Beau hoort met een glimlach Demi aan en legt dan uit hoe het zit tussen hen. Beau heeft een soortgelijke situatie met Bas gehad en weet niet of ze dit weer mee wil maken. Daarbij komt ook nog dat een tijdje terug het niet zo goed ging tussen haar en Johan. Ik zit er niet op te wachten om in bed met hem te belanden gaat ze verder. Fay vraagt nieuwsgierig waarom Beau dit niet wil, aangezien er overduidelijk wel iets tussen de twee speelt. Ja maar, is het gevoel of lust reageert Beau twijfelend. Toch moet ze toegeven dat ze hem een stuk leuker vindt dan een tijd terug. Volgens de tweeling is Johan in ieder geval tot over zijn oren verliefd op Beau. Hij is helemaal hoteldebotel joh benadrukt Fay vrolijk. De tweeling moedigen Beau vervolgens aan om de volgende stap te nemen. Ik heb je nog nooit zo naar Bas zien kijken zoals je naar Johan kijkt eindigt Fay weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *