Demi, Beau en Fay speculeren over het kistje, is Ruud de dader?

Demi, Beau en Fay speculeren over het kistje, is Ruud de dader?

Na het gesprek over Johan, praten Beau, Demi en Fay over het kistje. Afgelopen avond is het kistje opgegraven door Chipp en Madilia. De twee kwamen er vervolgens achter dat de briefjes met de namen van de potentiële winnaars van Utopia waren ingeruild voor briefjes met namen van de dieren. Beau en de tweeling speculeren over wie deze grote wisseltruc heeft uitgehaald. Demi merkt op dat maar een paar bewoners verdacht zijn, aangezien er maar een paar erbij waren toen het kistje werd ingegraven en weten waar hij ligt. Fay denkt op haar beurt eerder dat Ruud er meer van af weet. Hij kwam hier de boel opstoken voegt ze er stellig aan toe. Demi sluit zich bij deze gedachte aan, ook zij verdenkt hem ervan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *