Linda en Billy zijn het niet eens met hoe Senna de ouderenavond heeft afgehandeld

Linda en Billy zijn het niet eens met hoe Senna de ouderenavond heeft afgehandeld

Als Billy en Linda in het kantoor zitten, begint Billy over de ouderenavond die Senna wilde organiseren. Ik heb niet het idee dat het van de grond komt legt ze uit aan Linda. En vraagt zich af of ze met Senna heeft besproken waarom het mis gaat. Linda zegt dat ze een tijdje terug aan Senna heeft gevraagd waarom het niet door ging. Hij deed er nogal laconiek over legt ze verder uit. Ook zou hij een mail ontvangen hebben waarin een genodigde lieten weten dat ze teleurgesteld was. Senna heeft hierop gereageerd dat ze alsnog langs mag komen in het Utopia maar Linda en Billy vinden dit geen juiste oplossing. De twee spreken af om met Senna te gaan zitten om het te bespreken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *