Mehmet vindt de machtspositie van Demi, Fay, Chipp en Senna gevaarlijk

Mehmet vindt de machtspositie van Demi, Fay, Chipp en Senna gevaarlijk

Met het einde van Utopia in zicht wordt er veel nagedacht over de machtspositie van verschillende bewoners. Billy vraagt Mehmet om even met haar te praten, omdat ze vindt dat hij als man van de boekhouding een belangrijke rol speelt in het naderende einde. Al snel vertelt Mehmet Billy dat hij zich zorgen maakt over de macht van de vierling zoals hij het noemt. Met de vierling doelt hij op Demi, Fay, Chipp en Senna. De drie eersten hebben al samen een bv en Mehmet zou het niets verbazen als ook Senna zich hierbij aan zou sluiten. Van een drieling naar een vierling legt hij verder uit. En dan staan ze ijzersterk gaat hij verder. Volgens Mehmet hoeven deze vier bewoners zich nergens iets van aan te trekken en dat maakt dat ze een andere positie innemen dan de rest. Ze hebben het goed gespeeld en lachen zich rot voegt hij eraan toe. Of de positie van de vierling het einde van Utopia zal beïnvloeden weet hij niet. Het is natuurlijk maar een gedachten kronkel maar ik denk wel dat het goed is om dit in je achterhoofd te houden adviseert hij Billy. Billy vermoedt op haar beurt dat Mehmet zich misschien wel terecht zorgen maakt. Er valt niet tegenop te boksen besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *