Demi, Fay en Romy snappen niet waarom Billy en Linda zich zo druk maken

Demi, Fay en Romy snappen niet waarom Billy en Linda zich zo druk maken

Na het gesprek met Billy en Linda gaat Senna naar het huisje van Beau toe, waar Romy, de tweeling en Beau zitten. Nieuwsgierig vraagt Romy aan Senna wat ze in de keuken hebben besproken. Senna laat hen weten dat Billy en Linda zich zorgen maakten om de ouderenavond en de manier waarop hij mailt. Aangezien hij dyslectisch is, stonden er spelfouten in de mails die hij naar bezoekers had gestuurd. Billy bood daarom aan om Senna te helpen met mailen. Lekker belangrijk, we zijn geen hogeschool of zo reageert Demi verontwaardigd. Hier zijn Fay en Romy het mee eens. Waarom kijken ze sowieso in je mail? vraagt Demi geërgerd verder. Senna haalt z’n schouders op, ook hij weet niet hoe Billy en Linda erachter zijn gekomen. Ik wist niet dat het om spelfouten ging, lekker boeien laat Romy met een zucht weten. Senna geeft toe dat het Billy en Linda ook erom ging dat de ouderenavond niet meer door zou gaan, maar alsnog zijn Demi, Fay en Romy het er niet mee eens. Waar maken zij nu een probleem van? gaat Demi verder. Het lijkt Senna niet veel te schelen en hij benadrukt dat er niet echt een probleem is. Dan denk ik waar bemoei je je mee zegt Demi nog voor de laatste keer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *