Linda weigert nog met Madilia samen te werken

Linda weigert nog met Madilia samen te werken

Afgelopen avond hebben Chipp en Madilia een schokkende ontdekking gedaan, door het kistje met briefjes op te graven. Ze vonden briefjes met de namen van dieren in plaats van bewoners erop. Romy heeft vandaag een onderzoek opgestart om degene die de briefjes heeft verwisseld te vinden. Over een half uur gaat het onderzoek weer verder vertelt ze in de middag aan Madilia. De twee gaan ervan uit dat ergens in Utopia de briefjes verstopt liggen. Ik verdenk iedereen benadrukt Romy met een serieuze blik. Madilia antwoordt dat ze er wel achter zullen komen. De twee maken dan een belangrijke afspraak, ze beloven dat ze elkaar niet zullen naaien. Ik vertrouw niemand zegt Madilia. Alleen Romy.

Daarna begint Madilia over wat er gebeurd is tussen haar en Linda. Linda heeft laten weten dat ze niet meer wil samenwerken met Madilia voor de kledinglijn van hun tweeën. Madilia reageerde verbaasd hierop, aangezien ze vindt dat ze gewoon professioneel kunnen blijven, ongeacht of ze ruzie met elkaar hebben. Dit ziet Linda niet zitten aangezien Madilia ook niet meer met haar wil koken heeft ze ook geen zin meer in een samenwerking. Madilia vindt het erg jammer dat de samenwerking met haar niet meer door kan gaan maar is er aan de andere kant ook klaar mee. Ik ga me er niet druk om maken. Ik dacht, stik er maar in, in je truien vervolgd Madilia boos. Romy reageert geschrokken. Is het nu klaar vraagt ze met grote ogen. Madilia zegt dat ze nog wel het gesprek aan wil gaan met Linda. Ik vind het vet kinderachtig voegt ze er boos aan toe. Haar vertrouwen in Linda is weg. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *