Madilia en Linda kiezen ieder hun eigen pad en nemen afstand van elkaar

Madilia en Linda kiezen ieder hun eigen pad en nemen afstand van elkaar

Linda heeft aan Madilia laten weten dat ze niet meer met haar wil samenwerken met de kledingpakken. Nadat Madilia hierover met Romy heeft gesproken,h besluit ze het gesprek aan te gaan met Linda zelf. De twee gaan op de vide zitten om het uit te praten. Madilia begint over de ruzie van een paar dagen geleden, die over de winkel ging. En legt uit hoe ze zich voelde en waarom ze uiteindelijk besloot dat ze niet meer met Linda wil koken. Dit is niet omdat ze het ongemakkelijk vindt maar omdat ze er geen zin meer in heeft als het niet leuk is tussen haar en Linda. Linda haakt erop in en zegt dat ook zij daarom niet meer wil samenwerken met de kledingpakken. Het is gewoon k*t tussen ons gaat reageert Madilia. Linda legt vervolgens uit dat ze het vervelend vindt dat Madilia haar na de ruzie gelijk negeerde en besloot om niet meer samen te koken. Laten we lekker nu alle twee ons eigen ding doen, want blijkbaar werkt het op dit moment niet benadrukt ze. Hier is Madilia het mee eens. Ze spreken wel af om normaal tegen elkaar te blijven doen. We zullen zien wat de tijd gaat brengen zucht Linda aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *