Johan ontkent gezoend te hebben maar door een mail komt de hele groep er toch achter

Johan ontkent gezoend te hebben maar door een mail komt de hele groep er toch achter

Demi, Fay en Romy hebben van Beau te horen gekregen dat ze met Johan heeft gezoend. De dames zijn door het dolle heen en praten later op de bank met Johan. Johan beweert dat het een grapje is en dat hij en Beau helemaal niet hebben gezoend. Meteen beginnen de twijfels bij de dames en ze besluiten het aan Beau te vragen. Beau laat weten dat het geen grap is en dat zij en Johan echt hebben gezoend. Ik begon echt te twijfelen laat Romy weten. Niet liegen, Johan zegt Fay streng tegen hem.

Niet veel later als Madilia achter de computer zit, ontdekt ze ineens een wel hele leuke mail. Ze leest de inhoud van de mail, waarna haar mond openvalt. Ze gilt het uit en begint met voorlezen van de mail voor de bewoners die op de bank zitten. Het blijkt een mail te zijn van de Party, het weekendblad wil graag Johan en Beau willen interviewen over hun zoen van afgelopen avond. Ik kan het niet eens voorlezen, I’m in shock voegt Madilia eraan toe. Beau en Johan zitten op de bank met een paar anderen en kijken betrapt, terwijl de loods zich vult met geschreeuw van ongeloof. Madilia kan het niet geloven en roept Chipp erbij. Zodra hij de inhoud van de mail te horen krijgt, schreeuwt hij het uit van blijdschap. Ach ja, f*ck it. Ja we hebben gisteren gezoend roept Beau uit. Madilia besluit gelijk het nieuws rond te vertellen zodat iedereen het grote nieuws weet. De groep reageert geschokt en gillen het uit van plezier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *