Billy beseft door alle stelletjes in Utopia dat ze alleen is

Billy beseft door alle stelletjes in Utopia dat ze alleen is

Nu iedereen weet van de zoen tussen Beau en Johan, lijken alle gesprekken in de loods over het romantische onderonsje van Beau en Johan te gaan. Demi, Fay, Romy, Madilia, Billy en Beau praten er uitgebreid over in de opslag. “k kan het niet geloven zegt Madilia nog eens. Billy besluit meteen de vraag te stellen waar iedereen het antwoord op wil weten. Ben je verliefd? vraagt ze nieuwsgierig. Beau weet op haar beurt even niet wat ze moet zeggen en zegt dan dat ze Johan wel heel leuk vindt. De vrouwen horen Beau verder uit, ze willen alles weten over de zoen en hoe het precies is gebeurd. Plotseling komt Johan erbij staan en hij gaat recht op zijn doel af. De twee delen een vluchtige zoen en de andere dames gillen het uit. Als Johan wat later weer naar de woonkamer loopt, krijgt hij een hand van Ivan. Gefeliciteerd, ik ben blij voor je. Ik vind jullie het leukste koppel van Utopia vertelt hij. En laat weten dat hij het gevoel heeft dat Beau een goede invloed op Johan heeft en hoopt dat het lang gaat duren. Er wordt nog lang nagepraat over de zoen van Beau en Johan. Het valt Billy op dat iedereen nu een maatje heeft en dit wil ze graag laten weten aan Romy. Iedereen heeft zijn liefde hier vertelt Billy half grappend aan Romy. Romy lijkt weinig interesse te hebben in Billy die in haar eentje bedenkt wie er met elkaar samen is. Demi en Senna, Romy en Cemal, Beau en Johan, Chipp en Fay begint ze vervolgens op te noemen. En ik vertelt gaat ze verder terwijl ze haar schouders op haalt. Baldr heeft een vrouw licht Billy toe, dus ook daar maakt zij geen kans op. Zal Billy haar liefde in Utopia nog vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *