Een aantal bewoners willen een romantische avond voor het nieuwe liefdeskoppel Johan en Beau organiseren

Een aantal bewoners willen een romantische avond voor het nieuwe liefdeskoppel Johan en Beau organiseren

Nu Madilia, Romy, Demi en Fay van Beau hebben overhoord over de zoen, praten ze met z’n vieren na. Fay heeft een plan voor het nieuwe liefdeskoppel. Wat doe je als er nieuwe liefde is? vraagt ze aan haar mede bewoners. Dan regel je een romantische avond voor ze antwoordt op haar eigen vraag. De vrouwen vinden het een goed idee en proberen met z’n vieren te bedenken wat ze precies kunnen organiseren. Fay stelt voor om een etentje in het keetje te plannen. En terwijl ze aan het eten zijn, kunnen wij van de boot een love boat maken  legt ze verder uit. Demi, Madilia en Romy reageren enthousiast op het idee en spreken af om het met z’n vieren te gaan regelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *