Zijn René en José het volgende stel wat in Utopia ontstaat?!

Zijn René en José het volgende stel wat in Utopia ontstaat?!

De vrouwen zijn door het dolle heen over het nieuws dat Johan en Beau met elkaar hebben gezoend. Als René de keuken in komt lopen rent Romy op hem af. Heb je het al gehoord? Beau en Johan hebben met elkaar gezoend roept ze enthousiast uit. Nu pas? reageert René. Als Senna vervolgens zegt dat José en René de volgende zijn trekt René voor de grap zijn vest uit. Dan trek ik alvast mijn kleding uit lacht hij. Hij  kan er wel om lachen maar neemt het enthousiaste gedrag van zijn mede bewoners niet zo serieus. Niet veel later, als René en José bij elkaar in de buurt staan vraagt Romy hen of ze verliefd op elkaar zijn. Dat is geheim grapt José en René speelt het spelletje met haar mee. Ook Ivan bemoeit zich met het gesprek. Je weet dat als je baard eraf gaat… merkt hij op. Ik de sjaak ben voegt René eraan toe. Maar hier moet Ivan hem toch echt corrigeren. De sjaak!? De gelukkigste man op aarde bedoel je. Ze verdient geld, ze kan koken en ze is heel lief! roept hij uit doelend op José, die zich hierdoor zeer gevleid voelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *