Hoe verliep de verrassing date van Beau en Johan?

Hoe verliep de verrassing date van Beau en Johan?

Nadat Demi, Fay, Madilia en Romy alles hebben klaar gemaakt voor de love boat van Beau en Johan is het tijd om de twee te halen voor de verrassing. Demi en Fay lopen naar Beau toe en pakken zonder iets te zeggen haar hand vast. Ook Johan wordt mee naar buiten genomen. Zonder dat de twee iets doorhebben worden zij naar de bistro geloodst, waar ze een heerlijk diner staat te wachten. Ook René is aanwezig in de bistro en speelt gitaar voor het tweetal. Demi, Fay en Romy laten Johan en Beau alleen en rennen blij naar de loods terug mission completed roept Demi. Terwijl de twee lekker aan het eten zijn, bereiden de andere meiden een romantische avond in de boot voor.

Ondertussen genieten Beau en Johan van hun verrassing date. We brengen nogal wat te weeg begint Johan tegen Beau tijdens de date. Beau knikt en lijkt wat stil. De twee zijn zich bewust dat dit alles komt door de zoen. Wat zou je moeder nu zeggen? vraagt Beau lacherig. Die juicht antwoordt Johan. Maar wat zou jouw moeder nu zeggen? vraagt Johan terug. Beau denkt dat haar moeder het allemaal wel leuk vindt. Toch geven beiden toe dat zij niet hadden verwacht dat dit zou gebeuren. Ik was ook helemaal overrompeld van dat in de boot voegt Johan eraan toe. Die zag ik niet aankomen gaat hij verder. De wonderen zijn de wereld nog niet uit gaat Beau verder terwijl de twee elkaar diep in de ogen aankijken.

Nadat de date erop zit en Beau en Johan terugkomen vanuit de bistro willen alle vrouwen gelijk van Beau weten hoe de date is verlopen. Het was super leuk vertelt Beau enthousiast. En laat weten dat ze blij is dat de dames dit hebben geregeld voor haar en geeft hen daarom een dikke knuffel. Beau geeft daarna aan dat het super goed zit tussen haar en Johan. Ze krijgt haar glimlach niet meer van haar gezicht en knuffelt haar mede bewoners telkens weer. Nadat Demi, Fay en Romy met Beau hebben gesproken, gaan ze gelijk verhaal halen bij Johan. Ik heb het altijd gezellig met Beau vertelt hij. Komt er nog een vervolg op deze date?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *