Ivan weet dat hij de bokswedstrijd met Ruud gaat winnen

Ivan weet dat hij de bokswedstrijd met Ruud gaat winnen

Ivan is uitgedaagd door Ruud voor een bokswedstrijd. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden is hij al druk bezig met trainen, ook maakt hij afgelopen avond samen met Chipp een video waarin hij vragen beantwoordt over de wedstrijd. Ruud heeft geen andere keuze dan het daadwerkelijk tegen mij op te nemen vertelt Ivan terwijl hij in de camera praat. Chipp probeert zich van zijn beste kant te laten zien en heeft het penthouse omgetoverd tot studio. Ik zal dit keer niet verbaasd zijn als hij weer afhaakt gaat Ivan verder. Losing is not an option benadrukt hij. Hij is zo stijf als een hark probeert Ivan Ruud vervolgens uit te lokken. Aan het einde van het gesprek vraagt Chipp of Ivan gaat winnen maar Ivan vindt dit geen vraag, hij weet namelijk het antwoord al. Ongetwijfeld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *