Ivan traint voor de bokswedstrijd tegen Ruud

Ivan traint voor de bokswedstrijd tegen Ruud

Ruud is vorige week Utopia binnen gekomen om Ivan uit te dagen voor een bokswedstrijd. Ivan neemt de wedstrijd erg serieus en wil graag winnen, om deze reden is hij al druk bezig met trainen voor deze dag. Ivan begint zijn training goed met een warming-up. Terwijl Chipp Ivan filmt rent hij rondjes over het Utopia terrein heen. Nadat hij zijn warming-up heeft gedaan gaat hij verder met zijn training. Terwijl Chipp hem support traint Ivan zijn armen en benen door een wiel steeds om te duwen en er overheen te springen. Hierna begint hij met het boksen. Tijdens het squatten oefent Ivan zijn boks oefeningen. Tussendoor houdt Ivan een korte pauze waarnaar hij zijn conditie traint door de rennen op de loopband. Na nog enkele boks oefeningen komt er een eind aan de training. Wie zal de wedstrijd winnen, Ruud of Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *