Madilia en Billy bespreken de relatie tussen Johan en Beau

Madilia en Billy bespreken de relatie tussen Johan en Beau

Johan en Beau hebben afgelopen avond met elkaar gezoend en zijn vandaag het gesprek van de dag. Madilia en Billy zijn er nog niet helemaal over uit of de twee een relatie aangaan met elkaar binnen Utopia. Wel denken ze allebei dat er nog iets kan gaan beuren tussen de twee. Beau heeft tegen mij gezegd dat ze hem leuk vond licht Madilia verder toe. Het valt haar op dat Johan 24/7 achter Beau aanloopt. Toch denken beide dat Beau geen stappen zal ondernemen. Ik zal het wel leuk vinden voor Johan voegt Billy eraan toe. Madilia denkt op haar beurt dat Beau Johan leuk vindt omdat ze genegenheid mist. Ik zie wel een nettere Johan reageert Billy. Ze heeft een goede invloed op hem benadrukt ze. De dames komen tot de conclusie dat het een kwestie van tijd is totdat de twee de volgende stap zetten

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *