Linda vertelt haar kant van het verhaal rondom het gedoe met Madilia

Linda vertelt haar kant van het verhaal rondom het gedoe met Madilia

Het loopt al een lange tijd niet goed tussen Madilia en Linda. Gisteren hebben de twee dan ook samen besloten een pauze in te lassen om de rust terug te krijgen. Toch raakt Linda er niet over uitgepraat. Zo heeft ze er onder andere een gesprek over met Cemal. Linda vindt het vervelend dat zij niet serieus genomen wordt. Ze is van mening dat men denkt dat het haar niets doet, omdat zij niet huilt maar dit is niet het geval volgens haar. Ik slaap ook nachten klote, maar ik heb er een andere houding in probeert ze uit te leggen aan Cemal. Ik hoef niet met jan en alleman te bespreken wat er tussen haar en mij speelt voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze besloten heeft zich er niet te druk over te maken. Ik ga mijn tijd hierdoor niet laten verpesten aldus Linda. Cemal geeft aan dat hij beide verhalen snapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *