Beau vertelt de tweeling over de zoen en weet nog niet wat ze precies met Johan wil

Beau vertelt de tweeling over de zoen en weet nog niet wat ze precies met Johan wil

Na het gesprek met Romy, zijn Demi en Fay nieuwsgierig geworden naar wat er afgelopen avond tussen Beau en Johan is gebeurd. De twee gaan snel naar Beau toe. Fay vraagt nonchalant aan haar of ze gisteren alles heeft uitgepraat met Johan. Beau legt uit dat ze het weer goed hebben gemaakt en wat Johan precies dwars zat. Uiteindelijk was het een misverstand legt ze verder uit. Dus het is nu helemaal goed? vraagt de tweeling door. Beau laat weten dat dat nog niet volmondig ja is. Dit omdat Johan en zij niet helemaal op één lijn liggen. En vertelt Beau dat Johan heeft aangegeven dat hij niet vier maanden lang wil wachten op de volgende stap. Beau weet op haar beurt nog niet helemaal wat ze precies wil. Demi en Fay horen dit aan maar er valt hen iets op. Waarom lach je zo? vraagt Fay nieuwsgierig. Beau moet lachen en probeert om de situatie heen te praten maar hier trappen de twee niet in. Hebben jullie gezoend? vraagt ze vervolgens op de man af. Dan kan Beau er niet langer omheen. De grote grijs op haar gezicht spreekt boekdelen en de tweeling feliciteren haar met een knuffel waarna ze er alles van willen weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *