Romy komt door de tweeling in een lastige situatie terecht

Romy komt door de tweeling in een lastige situatie terecht

Als Romy met Demi en Fay een wandeling over het Utopia terrein maken, komt ze plotseling in een lastige situatie. Is er gisteren niets gebeurd tussen Beau en Johan? vraagt Fay nieuwsgierig. Romy weet natuurlijk dat de twee hebben gezoend, maar wil niet het vertrouwen van Beau schenden. Aan de andere kant wil ze ook weer eerlijk zijn tegen de twee. Dat moeten jullie haar zelf vragen reageert Romy met een grote glimlach. Fay en Demi kijken Romy met grote ogen aan. Is er iets gebeurd? vraagt Fay enthousiast. Romy herhaalt nog een keer dat ze het toch echt aan Beau zelf moeten vragen. Hebben ze gezoend? vraagt Fay uit enthousiasme door. Romy laat weten dat ze echt niets kan zeggen, omdat ze wil laten zien dat ze te vertrouwen is. Toch kan ze het niet laten om een tipje van de sluier te geven. Het blijkt wel dat Johan echt een lieve kerel is eindigt ze vrolijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *