Romy reageert verbaasd als Beau vertelt dat ze gezoend heeft met Johan

Romy reageert verbaasd als Beau vertelt dat ze gezoend heeft met Johan

Beau en Johan hebben afgelopen avond voor het eerst echt gezoend en Beau besluit het vandaag aan haar vriendin Romy te vertellen. De twee gaan in Beau haar huisje zitten en ze praten eerst over de date, die niet zo goed verliep. Beau legt uit dat Johan erg achterdochtig deed en niet tevreden was over de date. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat Beau wil vertellen. Ze gaat verder met haar verhaal en vertelt dat ze het uiteindelijk hebben uitgepraat in de boot. En toen hebben we gezoend voegt ze er snel aan toe. Romy weet niet wat ze hoort en slaat haar handen voor haar mond. Ze roept het uit van blijdschap en de twee schieten in de lach. Romy kan het niet geloven maar Beau verzekert haar dat het echt is gebeurd. Dit vind ik echt heel leuk gaat Romy blij verder.  Beau laat weten dat zij ook erg blij is maar dat ze het toch wel een lastige situatie vindt. Ze weet dat Johan haar leuk vindt maar zijzelf is er nog niet over uit wat zij precies voelt. Maar Romy wuift deze twijfels weg. Wie weet bloeit er toch wat op eindigt ze met een glimlach.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *