Romy heeft een mogelijke doorbraak in haar onderzoek naar het kistje

Romy heeft een mogelijke doorbraak in haar onderzoek naar het kistje

Romy en Madilia doen nog volop onderzoek naar degene die de briefjes in het ingegraven kistje heeft verwisseld. Het ziet ernaar uit dat Romy nu een doorbraak heeft in het onderzoek en dit wil ze direct bespreken met haar partner. Mensen weten wie het heeft gedaan begint Romy het gesprek. Blijkbaar heeft ze dit van Billy gehoord. Echter heeft Billy aangegeven dat ze Romy niks wil vertellen omdat dat het einde van het onderzoek zou betekenen en dat vindt ze niet leuk. Dus ze gaat ons niets vertellen vraagt Madilia aan haar. Ik denk het niet antwoordt Romy. Madilia weet zeker dat Billy het niet weet, ze kletst gewoon benadrukt ze. Romy heeft hier echter twijfels bij en zegt dat Billy bloedserieus was toen ze het meldde. Dit maakt Billy in de ogen van Madilia juist verdacht. Als ze het zo zeker weet, dan is ze het zelf. Of ze werkt samen met iemand voegt ze eraan toe. En zegt dat Billy het alleen zeker kan weten als iemand het haar in vertrouwen heeft verteld, of als ze er zelf aan meegewerkt heeft. Volgens Romy verdenkt Billy Johan maar ook zij is ervan overtuigt dat Billy het rechercheteam op een verkeerd spoor wil zetten. De twee nemen deze informatie mee maar laten het onderzoek hier zeker niet door beslissen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *