Chipp neemt een nieuwe look en scheert zijn baard

Chipp neemt een nieuwe look en scheert zijn baard

Chipp heeft een drastische beslissing genomen, hij heeft namelijk zijn baard eraf geschoren. Als Fay het ziet, roept ze Demi er meteen bij. Met hun hand voor hun mond en grote ogen kijkt de tweeling Chipp aan. Waarom heb je dit gedaan vraagt Demi verbaasd. Chipp haalt z’n schouders op en legt uit dat hij het gewoon wilde doen. Fay weet op haar beurt niet zo goed wat ze ervan moet vinden. En vertelt dat ze altijd wilde dat Chipp zijn baard eraf ging maar nu moet ze er toch wel aan wennen. Nu vind ik het een beetje gek, omdat ik het niet gewend ben voegt ze eraan toe. Je wordt er wel vrouwelijker door plaagt Demi vervolgens. De drie lachen en besluiten dan Chipp zijn  naakte gezicht aan de rest van de groep te laten zien. O my god, wat heb je gedaan? Nee, je hebt je baard eraf gehaald roept Romy geschrokken zodra ze Chipp ziet. Meteen rent ze naar hem toe om over zijn kin te aaien. De anderen bewoners vragen ook verbaasd waarom Chipp dit heeft gedaan en lachen om het blotebillengezicht. Wat vindt jij ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *