De chemie tussen Johan en Beau spat ervan af

De chemie tussen Johan en Beau spat ervan af

Johan en Beau hebben afgelopen avond een hete avond beleefd. Hoewel de overige bewoners niks weten van wat er zich heeft afgespeeld in de boot, is het duidelijk dat de twee steeds meer voor elkaar gaan voelen. Er wordt heel veel oogcontact gemaakt en de knuffels en kusjes worden steeds intiemer en steeds meer. Ook deze morgen spat de chemie er weer van af. Hee Johan roept Beau met een mysterieuze glimlach op haar gelaat. Johan komt achter haar staan terwijl Beau vragend naar hem op kijkt. Johan lacht, buigt voorover en krijgt direct een kusje van Beau op zijn wang. Johan beantwoordt het kusje op zijn beurt met een kus terug maar wanneer Johan recht op Beau haar mond af lijkt te gaan draait ze snel haar hoofd. Voor nu lijkt Johan genoegen te nemen met het kusje op zijn wang, maar hoelang kunnen ze de chemie tussen hen nog verborgen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *