Ivan laat Romy en Madilia weten dat hij geen sneaky rat is tijdens een verhoor over het kistje

Ivan laat Romy en Madilia weten dat hij geen sneaky rat is tijdens een verhoor over het kistje

Romy en Madilia gaan vandaag verder met hun onderzoek over het kistje. Op de vide bespreken de twee wat ze vandaag kunnen doen voor hun onderzoek. Dan merken ze ineens op dat Ivan ook op de vide zit. Met een geheimzinnige blik gaan ze bij hem zitten. Wat weet jij over het kistje? vraagt Madilia nieuwsgierig. Ivan vertelt dat hijzelf niets met het kistje heeft gedaan. Ik ben geen sneaky rat legt hij verder uit. Madilia vraagt door. Heb je iets gezien? Bescherm je iemand? Ivan laat zich niet uit de tent lokken en vraagt nonchalant waarom het kistje zo’n belangrijk ding is voor Romy en Madilia. Madilia legt uit dat het niet eerlijk is dat de briefjes zijn verwisseld en ze daarom de dader willen ontmaskeren. We komen geen stap verder dus het is een beetje frustrerend jammert Romy. Ivan besluit dan toch één tip te geven. En adviseert de twee om te focussen op de personen die veel kattenkwaad uithalen. Met dit advies besluiten Romy en Madilia maar genoegen mee te nemen. Voor nu dan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *