Johan ziet het niet zitten dat Beau wil wachten in hun relatie met de volgende stap tot na Utopia

Johan ziet het niet zitten dat Beau wil wachten in hun relatie met de volgende stap tot na Utopia

Afgelopen avond hebben Johan en Beau, na maanden om elkaar heen gedraaid te hebben met elkaar gezoend. Vandaag vraagt Baldr Johan hoe het nou zit tussen hem en Beau. Johan vertelt Baldr dat Beau wil wachten met de volgende stap tot na Utopia maar dat hij daar zelf niet zo op zit te wachten. Ik ga me niet vier maanden verlekkeren als het daarna toch niets wordt legt hij verder uit. Baldr snapt Johan zijn frustratie wel. Maar hij vindt het wel fijn voor Johan dat hij iemand heeft om mee te knuffelen. Ja we knuffelen wat af reageert Johan sarcastisch. Daar heb ik wat aan vervolgt hij. Baldr antwoord dat het beter is dan niets maar daar wil Johan niets van weten. En vertelt hem dat hij Beau heeft verteld dat hij een beetje klaar is met het welles, nietes spelletje tussen hen. Ik ben geen jojo, het is alles of niets besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *