Raakt José binnenkort oververmoeid?

Raakt José binnenkort oververmoeid?

Al meerdere keren is tegen José gezegd dat ze rustiger aan moet doen. Jose zit namelijk dag en nacht te werken in het atelier en de bewoners zijn bang dat ze overwerkt raakt. Vanmiddag lijkt de vermoeidheid van José zijn tol te eisen, want ze zit buiten op een stoeltje met Senna uit te rusten. Baldr komt bezorgd kijken en vraagt wat er aan de hand is. José legt uit dat ze heel duizelig en misselijk werd. Het zweet brak me uit voegt ze eraan toe. De EHBO-er in Baldr komt meteen naar boven en hij besluit José haar pols te controleren maar hij merkt niets raars op. Madilia, Romy, Johan en Mehmet komen ook aanlopen en ontfermen zich ook over José. Neem even een snipperdag adviseert Mehmet haar. Dit vinden de andere bewoners ook een goed idee. Doe maar rustig aan en laat ons maar verven vervolgd Romy liefkozend. José neemt het advies ter harte en besluit rustig aan te doen vandaag. Ik had even een kleine inzinking lacht ze. Baldr spreekt haar streng toe en vertelt dat dit komt omdat ze te veel hooi op haar vork neemt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *