Zijn Linda en Madilia met opzet uit elkaar gedreven?

Zijn Linda en Madilia met opzet uit elkaar gedreven?

Gisteren hebben Linda en Madilia afgesproken voorlopig ieder hun eigen weg te gaan. Vandaag bespreekt Linda met Beau hoe zij tegen de situatie aankijkt. Ze heeft gehoord dat een aantal mensen hebben gezegd dat ze Madilia en haar uit elkaar wilden drijven. Daar zijn blijkbaar gesprekken over geweest. Ik stond met mijn bek vol tanden toen ik dat hoorde. Maar ze zijn geslaagd in hun opzet vertelt ze aan Beau. Volgens Linda komt dit omdat zij met Madilia een sterk duo vormt. En het verklaart ook een hoop van het gedrag van Madilia. Van alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is gaat ze verder. Ook bij Beau komt dit nieuws rauw op haar dak. Ze kan haast niet geloven dat het zo is. Linda begrijpt haar. Mijn reactie was echt, say what?! besluit ze. Zouden Linda en Madilia echt met opzet uit elkaar gedreven zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *