Romy, Billy, Beau en Linda bespreken de productiviteit van Senna

Romy, Billy, Beau en Linda bespreken de productiviteit van Senna

Billy, Romy, Linda en Beau denken dat Senna een schop onder zijn kont moet krijgen en na het gesprek van gisteren is Senna het daar ook mee eens. We hebben nog maar vier maanden zegt Romy. Waarom start hij geen project op waar hij zijn tijd mee kan vullen vraagt ze zich verder af. Billy geeft aan hem hierbij best te willen helpen maar dat hij zelf initiatief zal moeten nemen. De dames hopen verder dat Senna in ieder geval dingen gaat uitproberen. Ze zijn het erover eens dat Utopia juist de plek is om te ondervinden wat je leuk vindt en wat niet. Als je het niet probeert dan kom je er ook niet achter eindigt Romy wijs. Zal Senna binnenkort aangesproken worden en iets met deze feedback doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *