Heeft Beau last van lustgevoelens?

Heeft Beau last van lustgevoelens?

Terwijl Johan met Baldr praat, praten Senna en Ivan met Beau in de keuken. De drie hebben het over de behoefte naar seks. Het ligt er ook aan of je close iemand bent hier, dan wordt het opgewekt laat Beau haar mede bewoners weten. Hier haakt Senna meteen op in. Jij bent ook close met Johan, heb je dan ook behoefte aan gelegenheid met hem? vraagt hij nieuwsgierig aan Beau. Beau twijfelt even. En geeft toe dat ze er weleens aan denkt maar dat ze wel haar grenzen heeft. Ik wil zeker weten hoe mijn gevoel is voordat ik erin duik legt ze verder uit. Dit begrijpen Ivan en Senna wel. Maar houdt Beau zich aan haar woord?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *