Het korte centraal van 26 januari

Het korte centraal van 26 januari

De bewoners hebben weer van alles besproken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 26 januari terug.

Een tijd geleden is een pakket van Beau verdwenen met de post met een inhoud van duizend euro. Hier heeft zij in eerste instantie zelf voor opgedraaid maar de bewoners hebben besloten dat zij maar 50 procent hoefde te betalen. In het vervolg willen de bewoners hier afspraken voor maken, zodat deze situaties niet meer voorkomen. Hierom spreken ze af dat alle grote uitgaves door kapotte of verdwenen producten voortaan worden vergoed door de bv. Linda en Mehmet bepalen per situatie wat ermee gebeurt.

Voorheen werd de academie betaald via het potje van de foundation. Maar er is gebleken dat hier te weinig geld in zit, dus is er besloten om voortaan de academie te betalen via de bv. José organiseert op 11 februari een veganistische speeddate. Hierbij maakt José zelf een drie gangen menu voor 50 personen.

Romy geeft daarna aan dat zij graag zeker wil weten of er genoeg drankvoorraad is voor de markt. En geeft aan dat zij denkt dat er te weinig drank is maar dat René denkt van niet. De groep is van mening dat er beter teveel dan te weinig bier kan zijn maar René blijft bij zijn standpunt en vindt dat er niet meer bier besteld hoeft te worden. Uiteindelijk wordt er door René besloten geen extra bier te bestellen, tegen de zin van de groep in. Billy heeft voor de bewoners twee shoot dagen ingepland om de kalender van de bewoners te maken. Billy zal de styling doen van de shoot. De bewoners willen dit graag voor eind februari klaar hebben, zodat deze verkocht kan worden op de markt. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *