De bewoners speculeren wie Bas naar huis gaat sturen

De bewoners speculeren wie Bas naar huis gaat sturen

De bewoners hebben een zwarte envelop ontvangen die door Bas is voorgelezen. In de brief stond dat Bas precies twee weken de tijd heeft om te beslissen welke bewoner hij naar huis stuurt. Voor één iemand stopt Utopia, een paar maanden voor het einde. De groep reageert geschrokken maar kalm. Als de bewoners uit elkaar gaan wordt er in groepjes besproken wat er zojuist is gebeurd. Chipp is bang dat een van de tweeling naar huis wordt gestuurd. Dit omdat Demi eerder tegen Ruud heeft gezegd dat zij naar huis gaat als Fay weg wordt gestemd. Jullie zijn een makkelijke prooi, je moet zoiets nooit zeggen zegt Chipp geïrriteerd tegen Fay. Billy, Romy, Mehmet en Cemal vinden het leuk maar vooral heel erg spannend nieuws. Het viertal speculeert er ook op los. Twee voor de prijs van één horen ze Bas zeggen. Dit doet hen vermoeden dat Demi of Fay naar huis gestuurd wordt. Maar hij kan ook een concurrent naar huis sturen denkt Romy hardop na. Wie Bas uiteindelijk naar huis zal sturen, dat is nog even afwachten. Het worden twee spannende weken. Let the games begin roept Senna door de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:25

    Hoop echt op Billy iedereen wil haar nu wel een keer voor goed weg hebben ,ze is door haar ex terug gehaald en daar had hij achteraf heel veel spijt van dom van Ruud maar no moet ze toch echt weg geen visite kaartje voor SBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *