Demi heeft genoeg van de opmerkingen van Fay

Demi heeft genoeg van de opmerkingen van Fay

Na Chipp zijn woorden, lijkt het wel alsof de paniek is toegeslagen bij Fay. Ze besluit aan haar zus Demi te vertellen wat Chipp tegen haar heeft gezegd. Nooit meer zeggen dat als eentje van ons gaat, de ander ook gaat begint Fay. Demi reageert geïrriteerd. Dat heb ik alleen tegen jullie gezegd, kan je het nog drie keer in m’n gezicht duwen anders? schreeuwt ze fel. Fay schrikt duidelijk van de uitbarsting van haar en kijkt ietwat verbaasd. Ze laat weten dat ze alleen maar een tip wilde geven maar hier heeft Demi geen oren naar. Je hebt het al drie keer gezegd, klaar nu schreeuwt Demi nog een keer, terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *