Billy en Mehmet vinden het fantastisch dat iedereen zich zo druk maakt

Billy en Mehmet vinden het fantastisch dat iedereen zich zo druk maakt

Demi, Fay en Beau praten erover na aan de tafel. Fay zegt dat het wel fijn is dat Bas degene is die iemand moet uitkiezen die Utopia moet verlaten. Dit omdat ze het gevoel heeft dat hij er goed over nadenkt. Beau knikt en zegt dat ze denkt dat hij naar zijn eigen inzichten zal kijken. Eén van ons zit gewoon thuis over veertien dagen reageert Demi zuchtend. Madilia wordt zenuwachtig van de situatie. Ik maak me geen zorgen maar ik vind het gewoon eng zegt ze tegen Fay. Ik ga er alles aan doen dat hij denkt Madilia mag blijven laat ze aan Fay weten. Fay vertelt op haar beurt dat ze het wel had verwacht maar wel erg bang is. En vraagt zich hardop af of Baldr naar huis gestuurd zal worden, aangezien hij laatst liet weten dat hij erdoorheen zat. Madilia denkt juist dat Bas zijn grootste concurrent naar huis zal sturen, of juist een bewoner die niks uitvoert. Terwijl Madilia haar angsten uit spreekt, praten Mehmet en Billy over haar. De opmerking dat ze alles voor Bas wil doen om ervoor te zorgen dat ze mag blijven, is niet onopgemerkt gebleven bij ze. Het is verschrikkelijk mooi om te zien lacht Mehmet. Ze vindt het doodeng knikt Billy. De twee vinden het maar fantastisch dat iedereen zich zo druk maakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *