De tweeling is bang om weggestuurd te worden en Madilia vreest voor gedragsverandering

De tweeling is bang om weggestuurd te worden en Madilia vreest voor gedragsverandering

Bas heeft vandaag een zwarte envelop gekregen waarin vermeld stond dat hij over twee weken iemand naar huis moet sturen. De brief komt hard aan, zeker bij Demi en Fay. Chipp heeft de tweeling aangesproken op het feit dat zij niet moeten verkondigen dat zij samen weggaan als één van de twee naar huis wordt gestuurd. Je moet niks loslaten hé? vertelt Fay lichtelijk geïrriteerd tegen haar zus Demi. Alles kan tegen je gebruikt worden voegt ze eraan toe. Ook adviseert Fay niets te zeggen tegen Billy. We moeten overal voorbereid op zijn voegt Demi eraan toe. Madilia denkt op haar beurt dat iedereen gek gaat worden door deze mededeling, Misschien ga je bij sommige mensen wel gedragsverandering zien opeens gaat ze verder. De tweeling lijkt beduusd. Wie zal Bas uiteindelijk kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *