Fay is benieuwd hoe het nu met Bas en Beau zit en gaat het gesprek met hem aan

Fay is benieuwd hoe het nu met Bas en Beau zit en gaat het gesprek met hem aan

Met de terugkeer van Bas zijn alle ogen op hem maar ook op Beau gericht. De twee hebben elkaar gisteren begroet maar verder nog weinig woorden met elkaar gewisseld. Fay is benieuwd of daar verandering in gaat komen en gaat het gesprek met Bas aan. Heb je al met Beau gepraat? begint ze terwijl de twee in de badkamer staan. Nee antwoordt Bas. Op de vraag of hij nog wel van plan is om dit te doen antwoordt Bas dat dit nog wel komt. Vond je het ongemakkelijk? gaat Fay verder. Ook hierop antwoordt Bas dat dit niet het geval is. Behalve gisteren dan voegt hij eraan toe.  Ondanks dat Bas en Beau een romance hebben gehad heeft hij vrede met de situatie nu. Ik ben gelukkig met Do en Beau hopelijk met Johan. Zo hebben we vier gelukkigen in dit verhaal sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *