Er is een nieuw drama ontstaan rondom de “pottenbak stemronde”

Er is een nieuw drama ontstaan rondom de “pottenbak stemronde”

Gisteren moesten de bewoners het unaniem eens worden over wie van de bewoners mee mocht doen met het programma Stelletje pottenbakkers. De meeste stemmen waren uiteindelijk voor Fay en Linda, waarop de bewoners besloten om nog een stemronde te doen waarbij alleen op Fay en Linda gestemd kon worden. Uiteindelijk heeft de groep besloten dat Linda Utopia mocht vertegenwoordigen in het programma, tot groot verdriet van Fay.

Vandaag ontdekt Romy een verfrommeld briefje op tafel, waar Johan opgeschreven staat. Het handschrift is volgens haar van Johan zelf. Ze laat het briefje aan Fay zien en samen komen ze tot de conclusie dat het waarschijnlijk om een stembriefje van gisteren gaat. Fay besluit Johan ermee te confronteren. Waarom heb je je eigen naam opgeschreven? vraagt ze aan hem. Johan laat weten dat het briefje niet van hem is en zijn naam er ook helemaal niet opstaat. Fay begrijpt er niets van en zegt dat Johan aan het liegen is. Hierdoor wordt Johan boos. Liegen? Je moet je bek houden, ik ben klaar met jou snauwt hij naar haar. Johan loopt weg, waarna Fay hem schreeuwend achternaloopt. Chipp, Demi en Romy krijgen door wat er aan de hand is en nemen het op voor Fay tegen Johan. Johan loopt woest weg van de situatie, waarna Fay verontwaardigd achterblijft in de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *