Fay, Demi en Romy snappen niet waarom Johan zo boos wordt om een f*cking briefje

Fay, Demi en Romy snappen niet waarom Johan zo boos wordt om een f*cking briefje

Na Johans uitbarsting, uit Fay haar frustratie bij de andere bewoners die in de woonkamer staan. Allemaal begrijpen ze niets van Johan zijn gedrag. Ik ben flabbergasted zegt Fay verbaasd. Demi is woest om hoe Johan tekeer is gegaan tegen haar zus. Wat een kneus vervolgd ze verontwaardigd. Volgens haar voelt Johan zich gewoon betrapt door Fay haar confrontatie. Ook Romy begrijpt niets van Johan zijn uitbarsting. Het gaat om een f*cking briefje. Zeg dan gewoon nee, sorry ik heb het niet gedaan gaat ze verder. Fay is het hier helemaal mee eens, het gaat haar niet meer om het briefje zelf maar om de reactie van Johan. Ik stelde alleen maar een vraag eindigt ze met een zucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 16:40

    Niet helemaal waar, ze heb hem ook voor leugenaar uitgescholden en dat zal de reden zijn waardoor Johan uit zijn dak gaat. Ze moet zelf eerlijk zijn en zeggen wat ze precies tegen Johan gezegd heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *