Senna zijn gevoelens voor Demi worden sterker

Senna zijn gevoelens voor Demi worden sterker

Madilia en Senna gaan naar buiten om met elkaar te kletsen. De twee hebben het over de komst van Bas en het feit dat hij iemand naar huis moet stemmen. Senna laat weten dat hij Bas wel mag, waar Madilia meteen op inhaakt. En vraagt aan hem of hij het niet erg vindt dat hij terug is gekomen, aangezien Demi Bas altijd wel een leuke jongen vond. Maak je je geen zorgen? vraagt ze. Maar Senna maakt zich totaal niet druk. Ik ben geen jaloers type benadrukt hij. Dit antwoord zint Madilia wel en ze complimenteert deze eigenschap. Je moet elkaar vertrouwen en vrijlaten gaat ze verder. Dan vraagt ze of Demi en Senna echt een relatie zijn. Er zit nog niet echt een stempel op antwoordt Senna. Maar hij kan wel vertellen dat ze samen zijn en zijn gevoelens worden steeds sterker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *