Senna spreekt Demi aan omdat hij vindt dat ze zich niet had mogen bemoeien in een ruzie

Senna spreekt Demi aan omdat hij vindt dat ze zich niet had mogen bemoeien in een ruzie

Fay heeft een grote ruzie gehad met Johan, waarop Demi ook op reageerde en het voor haar zus opnam. Senna zag het allemaal voor zijn ogen gebeuren en als alles weer rustig is, wil hij toch nog iets kwijt aan Demi. Zo vindt hij dat Demi zich niet had moeten bemoeien met de ruzie. Ik heb toch ook niks tegen hem gezegd antwoordt Demi. En legt uit dat ze alleen tegen Fay haar ongenoegen over Johan heeft geuit. Maar volgens Senna heeft Demi toch dingen naar Johan geschreeuwd. Dit moet Demi zelf ook toegeven maar volgens haar was het Johan zijn verdiende loon. Fay is ook niet op haar mondje gevallen en ze kan goed voor zichzelf opkomen antwoordt Senna. Demi legt daarna aan Senna uit dat ze zich altijd met Fay haar ruzies zal bemoeien en hij hier niets over mag zeggen. De twee kibbelen verder en komen er niet echt uit. Demi besluit de discussie te staken en geeft Senna een kus om het goed te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *