Baldr vreest dat er iets aan de hand is met Johan

Baldr vreest dat er iets aan de hand is met Johan

Na de ruzie met Fay is Johan woest weggerend uit de loods. Hij is vervolgens in zijn boot gaan zitten en heeft zich niet meer in de groep gemengd. Senna en Baldr praten erover terwijl ze friet aan het hakken zijn. Ik ben benieuwd wat er met hem aan de hand is vraagt Baldr zich hardop af. Senna kijkt hem verbaasd aan. Er is iets aan de hand met hem, anders zou hij niet zo explosief reageren en verdwijnen legt Baldr verder uit. Hier moet Senna zijn mede bewoner wel gelijk in geven. Als alles maar goed gaat mompelt Baldr erachteraan. Zal Baldr gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *