De tweeling en Chipp stellen elkaar confronterende vragen

De tweeling en Chipp stellen elkaar confronterende vragen

Zoals bijna iedereen, raken ook Chipp Demi en Fay niet uitgepraat over de komst van Bas en het feit dat hij iemand naar huis mag sturen. De drie besluiten een centraal na te bootsen, Chipp stelt de vragen en de tweeling geeft antwoord.

“Wat vinden jullie ervan dat Bas terug is?”
Fay geeft als eerste antwoord en zegt dat ze het super leuk vindt dat Bas terug is. En ik denk dat Ivan daardoor uit zijn doen is gaat ze verder. Ook Demi vindt het fijn dat Bas er is. Leuk en gezellig, maar hij is wel heel droog gaat ze verder.

“Denken jullie dat hij veel invloed heeft?”
Ik denk het wel antwoorden de twee in koor. Volgens Fay heeft Bas altijd veel invloed gehad en heeft de groep altijd naar hem geluisterd. Hij heeft vaak wel goede punten stelt ze.

“Is hij een bedreiging?”
Dan is het de beurt aan Fay om een vraag terug te stellen. Ze wil weten of Bas een bedreiging vormt. Sowieso antwoordt Chipp. Hij is een grotere bedreiging dan wie dan ook gaat hij verder. Zo vindt hij dat Bas veel weet, goed kan praten en van alle markten thuis is. Daarnaast denkt hij ook nog eens dat Bas ontzettend veel fans heeft. Toch vermeld Chipp nog even dat hij het onwijs vet vindt dat de persoon Bas terug is.

“Wie stuurt hij weg?”
Op deze vraag, die wordt gesteld door Chipp hebben Demi en Fay geen duidelijk antwoord. Ook Chipp weet niet hoe Bas denkt en waar hij zijn keuze op zal baseren. Hij kiest of iemand die hij hier niet vindt horen, of een grote concurrent. Ook zouden de drie het niet raar vinden als een van hen wordt weggestuurd omdat ze en sterk front vormen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *