Mehmet spreekt Romy aan op haar goede gedrag

Mehmet spreekt Romy aan op haar goede gedrag

Vandaag heeft Bas een brief voorgelezen aan de groep waarin wordt vertelt dat hij over twee weken iemand naar huis moet sturen. Het valt Mehmet op dat Romy rustig is onder de situatie en gaat verhaal halen bij haar. Ik zie aan je dat je het interessant begint te vinden begint Mehmet tegen Romy. Romy antwoordt dat dit komt door Mehmet. Mehmet geeft aan dat je beter naar de momenten toe kan leven dan dat je er angst voor hebt. Romy nam dit advies voor lief en voelt zich daarom comfortabeler bij de brieven. Voor de meeste hier is twee weken een kwelling probeert Mehmet uit te leggen. Ben jij er al een beetje mee bezig? vraagt hij vervolgens aan Romy. Ik denk dat dat pas de laatste week gebeurd antwoordt Romy. Maar ik denk wel dat hij spektakel gaat maken sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *