Beau zoekt Johan op in zijn boot om over de eerdere ruzie te praten

Beau zoekt Johan op in zijn boot om over de eerdere ruzie te praten

Na de ruzie met Fay is Johan naar zijn boot gegaan en daar gebleven. Een paar uur later besluit Beau hem op te zoeken. De twee praten over de ruzie en Johan legt uit waarom hij zo boos werd. Hij vindt het vervelend dat Fay hem ervan beschuldigt dat hij zijn eigen naam op heeft geschreven. Waarom zou ik mijn eigen naam opschrijven?! vraagt hij zich hardop af. Dat hij het niet met de stemming eens was, betekent niet dat hij deze zou saboteren. Johan legt verder uit dat het briefje was afgescheurd en aan de andere kant Fay haar naam stond. Daarbij vindt hij het irritant dat Fay achter hem aan bleef lopen, terwijl hij juist wegliep van de situatie. Als ik wegloop is het voor een reden. Dan moet je me met rust laten en dan komt het daarna wel ter sprake licht hij verder toe. Ze moet niet zo stoer doen gaat hij verder. Beau hoort zijn verhaal aan en concludeert dat hij gewoon onrecht voelde. Johan is het hiermee eens. Mij als leugenaar neerzetten, dat maakt me woest raast hij aan het einde van het gesprek door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *