Chipp en Billy vinden dat Ivan zich zwak gedraagt

Chipp en Billy vinden dat Ivan zich zwak gedraagt

Chipp en Billy zijn benieuwd wie Bas over twee weken naar huis gaat sturen. Chipp heeft een eerder gesprek tussen Ivan en Bas afgeluisterd en daar is Chipp niet over te spreken. Chipp legt uit aan Billy dat hij Ivan hoorde zeggen dat hij moet blijven omdat hij geld in het laatje kan brengen maar Billy vindt dit op haar beurt nergens op slaan Hij heeft echt geen sterk verhaal, hij is zwak voegt ze eraan toe. Ik had hem veel sterker verwacht, ik zie zo vaak valkuilen van hem gaat ze verder. Hij laat zich zo kennen benadrukt ze. De twee denken dat het wellicht komt omdat Ivan eerder naar huis gaat en niet tot het einde blijft. Hij heeft heel vaak geen steady verhaal legt Billy verder uit. Hij spreekt zichzelf tegen gaat ze verder. Ook de structuur van Ivan vindt Chipp niet goed werken Het is volgens hem scheef.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *