Billy en Ivan bespreken de strategie van Bas

Billy en Ivan bespreken de strategie van Bas

Billy heeft al met meerdere bewoners overlegd over de komst van Bas en wat men denkt wie hij gaat kiezen om te vertrekken. Dit keer is Ivan aan de beurt. Wat denk je dat hij gaat doen? begint Billy het gesprek met Ivan. Ivan heeft hier geen antwoord op. Ik vind Bas altijd heel onvoorspelbaar, als je denkt dat hij iets gaat doen, doet hij precies iets anders voegt hij eraan toe. Billy is erg nieuwsgierig wat Ivan zal doen als hij in de schoenen van Bas zou staan, maar dat houdt hij liever voor zichzelf. Ben je bang dat hij je naar huis gaat sturen? probeert Billy daarna te achterhalen.  Maar daar maakt Ivan zich geen zorgen om. Hij is ervan overtuigd dat Bas en hij elkaar nodig hebben hier en daarom elkaar niet naar huis sturen We hebben elkaar altijd aangevuld benadrukt hij. Ivan wil graag de pot spekken en klaar staan voor de bv en is daarom overtuigd dat het is domme keuze is als Bas hem eruit zal sturen. Ik zal iemand eruit sturen die het meeste geld kost voegt hij er verder toe. Beiden zijn het erover eens dat zij geduchte tegenstanders zijn van Bas. Maar ie zal Bas kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 09:38

    Wat doet ze toch een moeite om er achter te komen wie er naar huis moet ,jammer Billy maar alle mensen zien jouw liever gisteren dan vandaag vertrekken .

  2. ROb at 06:52

    Ik zal blij zijn en ik denk ook vele andere kijkers van Utopia als Bas Billy naar huis zal sturen, wat een opluchting zou dat zijn, ook voor een hoop aantal bewoners. Komt het publiek ook eens aan de beurt. Al maanden lang heeft zij de eerste stem gekregen van het volk, dus ze mag er eindelijk eens uit. Ze verdient niet de prijs van Utopia van het jaar te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *